Dans och teater

Kategori: Vardagen

Hej på er! 
Idag åkte jag till skolan med 08:10 bussen, kom fram runt 09 nångång och väntade på att mina kompisar skulle sluta deras lektion så vi kunde gå till idrotten, jag hade nämligen sovmorgon idag för att jag redovisade muntliga sv igår. 

På idrotten hade vi dans, vår lärare delade in oss i grupper och man fick 40 minuter på sig att komma på en dans som man sedan skulle visa upp för resten av klassen, alltså vi har idrott med vård och omsorg också så jag var med några därifrån och det var faktiskt väldigt roligt! 

Sedan gick vi och åt och efter det började vi gå mot folkets hus för att titta på en teater. Den var faktiskt inte alls bra om jag ska vara ärlig, helt konstig och löjlig. Men vi behövde ju inte ha matte så. När teatern äntligen var slut gick jag ner till busstation och det var svinkallt. 

For med och hämtade syrran från dagis och sen gjorde vi hemmagjord pizza vilket blev supergott! Sen har jag bara tittat på tv med mamma och även fixat lite på mitt rum, jag vill inte ens ha det här rummet men vi får se hur det blir, jag hatar mitt rum för det är såå litet och ingenting blir bra liksom hur man än möblerar.

Nu blev det ett väldigt långt inlägg men nu ska jag tvätta bort sminket och imorgon väntas ännu en sovmorgon, så alarmet blir nog på 06:40 istället för 05, skönt. 

Hoppas ni haft en bra dag, vi hörs!Kommentera inlägget här: