Yves Saint Laurent 22 beige leger

Kategori: Naglar, Vardagen

Målade naglarna idag för första gången efter typ ett år, jag gillar inte att greja med naglarna, jag tycker det är otroligt jobbigt och tråkigt. Jag är verkligen ingen nagelmänniska, jag är mer för smink och mode, till och med hår är roligare än naglar. Förut, typ 2013 tror jag det var, då var jag helt besatt av naglar och nagellack. Men idag valde jag att måla dom och jag tycker resultatet blev bra, det tog typ tre timmar kändes det som. Jag började med ett basecoat och sedan den här beiga färgen, två lager och sist ett topcoat, så det tog länge då man lär vänta att det torkar efter varje lager, så jobbigt och verkligen inte min grej. 

 


Dagens outfit | 29 februari

Kategori: Outfits, Vardagen

Provade att fotografera dagens outfit själv idag, det gick inte bra alls, var tvungen att fota jättelänge och det är verkligen svårt själv! Men här har ni i alla fall dom bilderna som blev bäst, även fast dom också är ganska så i ofokus. 

Skjorta: H&M / Bootcutjeans: Cubus / Skinnjacka: Chiquelle / Sneakers: Nike

 

Paula

Kategori: Vardagen, Ätbart

Testade den här puddingen eller vad man ska kalla det från paula idag, den var verkligen god! Jag har aldrig sett dom här i Sverige och jag önskar att dom fanns i Sverige, men jag köpte den här i Finland och det är ju bra att vi bor bredvid Finland men ändå, det skulle vara bra om dom fanns i Sverige också. Jag har provat dessa förut, men utan dom där flingorna och dom har jag gillat men det här var tror jag någon nyhet och den får lätt 5/5 poäng!