To die for swimwear

Kategori: Tips, Vardagen

Har ni hört talas om To die for swimwear? Det är en hemsida med sjukt snygga bikinis! Dom har många olika kollektioner med olika bikinis, det är verkligen ett brett sortiment. Jag tycker nog mest om deras Kenzi kollektion, det är bikinisarna med spets, som t ex den rosa med vitt spets i collaget nedan, tycker det är sjukt fint. 

Jag har fått äran att dela med mig av en rabattkod till er som ger fri frakt på hemsidan, dom har worldwide shipping så det är bra! Om ni har varit sugna på en bikini från To die for så tycker jag att ni ska passa på att beställa en nu och uppge rabattkoden "MALINSHIPPING" för att få fri frakt på erat köp. 

Det passar perfekt att beställa färdigt en bikini till sommaren, då de flesta brukar säljas slut närmare sommarn, och dessutom kan man ju ha den när man har bad med skolan. Säkert är det många av er som också ska åka utomlands på sportlovet eller liknande? Det passar ju perfekt med en ny snygg bikini. Är avis på dom som ska utomlands. 

Tryck HÄR för att komma direkt till hemsidan, och tryck HÄR för att komma till Kenzi kollektionen som jag nämnde att jag tycker om. 


Koden MALINSHIPPING för fri frakt på erat köp! Koden är giltig i en månad!

Sjuk

Kategori: Vardagen

Har inte kunnat fara till skolan idag eller igår för har varit sjuk, ville faktiskt till skolan för vi har APL nästa vecka och fyra veckor framåt och sen är det sportlov efter det. Men har jobbat med skoluppgifter hemma och håller på med det sista just nu, men det är så svårt, så höga krav, men måste verkligen bli färdig nu, för den ska in idag senast. 

Här är några bilder från idag och tebilden är från igår. Min real techniques borste kom idag, så taggad på att prova den!! Onsdag

Kategori: Vardagen

Idag har jag tandläkare så det blir ingen skola, hinner varken före eller efter. Men tänkte bjuda på lite bilder från helgen och de senaste dagarna.