Lexie

Kategori: Foto, Hundarna, Sommar, Vardagen

Publicerar detta inlägg för att få bilderna till mobilen, fotograferade Lexie idag, hon är så söt!
 
 

Vloggvecka börjar från och med idag!

Kategori: Vardagen, Videos

Jag startar upp en vloggvecka från och med idag på min youtubekanal, så in och prenumerera så missar ni inte! 

Jag uppdaterar ju som sagt inte så mycket på bloggen nu för tiden så in och prenumerera på min youtubekanal istället, (Malin Bucht) jag tror faktiskt att bloggandet kommer att dö ut mer och mer, så jag ids inte satsa något speciellt på min blogg utan jag satsar allt på min yotubekanal istället! Många bloggare väljer också att starta en youtubekanal istället för blogg, då det är mer inne med youtube nu för tiden.

Här har ni första vloggen! Hoppas ni följer hela vloggveckan!

Kom direkt till min youtubekanal genom att trycka HÄÄR.
 

Prenumerera på min youtubekanal

Kategori: Vardagen

Jag bloggar ju inte ofta alls och det är för att jag lägger ner all tid på min youtubekanal istället. 

Om ni inte redan prenumererar på min youtubekanal så tycker jag att ni ska göra det istället! Jag heter bara Malin Bucht på youtube så det är bara att söka så kommer jag upp. 

Jag kommer att vlogga mycket i sommar och såklart publicera andra vanliga videos. Om ni har några videoförslag så kan ni jättegärna slänga in en kommentar antingen här eller på youtube! 

Jag publicerar nya videos varje måndag, onsdag och fredag så att ni lättare ska ha koll på när en video kommer upp, istället för att bara ladda upp när jag känner för det. 

Ni kan även följa mig på instagram: buchtmalin, där uppdaterar jag ganska ofta. Även snapchat kan ni lägga till mig på, malinbucht123, har öppen mystory så alla kan se den.

Så nu kommer bloggen stå rätt still, men den har inte haft bra uppdatering annars heller men så ni vet så kan ni följa min youtubekanal istället, för där uppdaterar jag med tre videos i veckan! 

Kram!


Bild från Stockholm!