Skellefteå

Kategori: Vardagen

Har kommit hem från Skellefteå för några timmar sedan. Jag tror att jag har nämnt det men jag var i alla fall dit med klassen och även BF2 för att gå på Boda Borg och så gjorde vi även ett studiebesök till en förskola som gör det mesta utomhus istället för inhomhus som de flesta förskolor. Det var intressant att höra hur dom gör när inlärningen är ute. 

Det var två sjukt roliga dagar, jag tycker att vi hade kunnat stanna längre, vi sov ju bara en natt. Hade aldrig varit på Boda Borg heller men det var mycket roligare än vad jag trodde att det skulle vara, det var olika rum med olika saker man skulle göra, inga instruktioner heller utan man skulle komma på med laget vad man skulle göra i alla olika rum, det var svårt men roligt ändå. Jag var med Zahra, mackan och Anton i lag och sen gav mackan och Zahra upp så jag och Anton försökte göra själva haha men det gick inte så bra på bara två pers, men vi kom ändå ganska långt på några. 

Fick inte särskilt mycket sömn heller, jag och Zahra sprang ut från rummet på natten för att vi inte kunde sova, men dock var vi inte dom enda som var uppe och gick, haha typ fem pers från BF2 var också uppe så vi snackade med dom ett tag också. Sen la vi på tv:n och sen somnade vi efter kl 03. 

Nu är det bara att kämpa med de sista inlämningarna och redovisningarna i skolan och på torsdag nästa vecka får vi sommarlov. 

Nu får ni lite bilder från skeå, vi hörs!

Kommentera inlägget här: